Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç’a saldırdı

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç’a saldırdı

Şirvan Spor ile Eruh Gençlik arasında oynanan maçta kavga çıktı. Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Şirvan Belediye Başkanı Necdet Çelenk ile korumaları, Eruh Gençlik takımının futbolcularına ve Eruh Kaymakamı’na saldırdı.

Eruh Gençlik’in Şirvan Spor karşısında öne geçmesinin ardından ortalık karıştı. Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve korumaları ile Şirvan Belediye Başkanı Necat Çelenk ve korumaları, Eruh Gençlik takımı sporcuları ve Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç’a saldırdı.

Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Şirvan Spor ile Eruh Gençlik arasında oynanan maçta kavga çıktı. Olaya Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Şirvan Belediye Başkanı’nı Necat Çelenk'in de dahil olması ‘pes’ dedirtti. 

Eruh Kaymakamı ve korumaları tartaklanırken, maça izlemeye gelen Eruh taraftarları Hacı Yıldız ve Halim Sayın, hastanede tedavi altına alındı.

Siirt Valisi ve bürokrasinin araya girmesine rağmen yatışmayan olayların, İçişleri Bakanlığı’nın devreye girmesi ile yatıştığı öğrenildi.

İşte olayın görüntüleri:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.