Skandal görüntü! BAE'de İsrailli heyete 'Şalom' dansı

Skandal görüntü! BAE'de İsrailli heyete 'Şalom' dansı

Filistin davasına ihanet ederek Siyonist İsrail'le normalleşme anlaşmasına imza atan Birleşik Arap Emirlikleri İsrailli heyeti dans ederek karşıladı.

Filistin davasına ihanet ederek Siyonist İsrail'le normalleşme anlaşmasına imza atan Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) skandal görüntüler ortaya çıktı.

BAE'DEN İSRAİL HEYETİ İÇİN DANS GÖSTERİSİ!

Normalleşme kapsamında Tel Aviv heyeti BAE'yi ziyaret etti. İsrailli heyet, burada 5 kişilik dans ekibinin geleneksel dans ile karşılandı.

Tel Aviv heyetinin ilgiyle izlediği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

BAE'NİN FİLİSTİN'E İHANETİ!

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Ağustos 2020'de İsrail ile BAE'nin, 11 Eylül 2020'de de İsrail ile Bahreyn'in "ilişkilerini tamamen normalleştirmek" için anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.

İsrail ile BAE ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik söz konusu anlaşmalar, 15 Eylül 2020'de Beyaz Saray'da Trump ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun da katılımıyla imzalandı.

Fas Kralı 6. Muhammed, 10 Aralık 2020'de İsrail ile resmi ikili temasların ve diplomatik ilişkilerin mümkün olan en kısa sürede başlayacağını duyurmuştu.

Fas, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Sudan'ın ardından İsrail'le son birkaç ay içinde diplomatik ilişki kurmaya başlayarak ihanet kervanına katılan dördüncü, 1979'dan bu yana ise altıncı Arap ülkesi, Mağrib (Kuzey Afrika) bölgesinde ise ilk ülke oldu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.