Şok açıklama! ‘3 Temmuz konusunda mezara gidecek şeyler var’

Şok açıklama! ‘3 Temmuz konusunda mezara gidecek şeyler var’

Spor yazarı, 3 Temmuz 2011 yılında başlayan Şike davasına ilişkin çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Şike yapan takımlar neden ceza almadı? İşte şok haberin ayrıntıları;

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Habertürk’te ‘Aramızda Kalsın’ programında Veysi Ateş’in konuğu olan Dilmen, 3 Temmuz konusunda yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen’in o açıklamaları;

“3 Temmuz konusunda mezara gidecek çok enterasan, mezara gidecek çok özel şeyler var.  Ucu bir yerlere dokunur, üzülürler, sıkılırlar, rahatsız olurlar. Dolayısıyla şu kadarını özetliyim. 2 Temmuz 2011 yılında sayın Aziz Yıldırım ile başbakanlık ofisinde Sn. Başbakan Tayyip beyin kardeşi Mustafa bey Beşiktaşlıdır, Fenerbahçe şampiyon olduğu için kravat hediye etmişti. 3 Temmuz sabahı ben 7 uçağı ile İzmir’e gittim çocuklarla birlikte telefonları kapatıp dinlenmek için. Oteli yerleştiğimde garson ‘Geçmiş olsun’ dedi. ‘Hayırdır’ dedim. ‘Aziz Yıldırım’ı içeri almışlar’ dedi. Baktım televizyonda öyle..

Uçağa bindim geri geldim ve kulübe gittim. Ali Koç dahil tüm yöneticiler oradaydı. Dediler ki ‘hepimiz panik halindeyiz, ne olacak’. Tanıdığım bir emniyet müdürü vardı. Onu aradım ‘Aziz bey ile görüşebilir miyim’ diye sordum. Kendisi de tamam görüşebilirsin ‘gel’ dedi.

İki tane memur eşliğinde gittim Aziz Bey ile görüştüm. Aziz bey beni görünce ‘Biz dün neredeydik?’ dedi. Bende dedim ki ‘Bu soruşturmadan haberleri olsaydı, sizle oturmazlardı’ dedim. Bilmiyorlardı haberlerdi yoktu gerçekten.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, Türkiye'de futbol kaosu bitmemek üzere devam ederdi. Kendisine dönemin TFF başkanı maçlarda şike yok dediği için ceza verdirmedi.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.