Şok iddia! Beren Saat Kenan Doğulu'dan Aids kapmış

Şok iddia! Beren Saat Kenan Doğulu'dan Aids kapmış

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' adlı programda uzun zamandır boşanacakları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu skandal bir iddia ortaya atıldı.

Uzun bir zamandır boşanacakları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında Beyaz Tv'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' adlı programda öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanların ağızları açık kaldı.

2014 Yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun son bir yıldır boşanacakları söylentileri magazin gündeminden düşmezken ortaya atılan bir iddia herkesi şoke etti.

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Magazin" programında sunucu Canan Danyıldız'ın dile getirdiği iddiaya göre, geçtiğimiz haftalarda hastaneye kaldırılan Beren Saat, HIV virüsü taşıdığını öğrendi. 

Ortaya atılan bu skandal iddianın en çarpıcı yanı ise Beren Saat'in geçmişe dönük taramalarda HIV virüsünü Kenan Doğulu'dan kaptığının saptanması oldu. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanma iddialarının temelinde ise HIV virüsü iddiasının yattığı söylentiler arasında yerini aldı. 

HIV VİRÜSÜ NEDİR?

Türkçesi Edinsel Bağışıklık Yetmezliği Sendromu olan AİDS, HIV adındaki virüsün neden olduğu, kan yolu, cinsel ilişki, anneden bebeğe doğum sırasında veya emzirme yoluyla bulaşan bir hastalıktır.

HIV virüsü, vücuda girdiğinde hastalığa karşı direnç göstermemizi sağlayan bağışıklık sistemimizi yok eder. Böylece başka hastalıklara yakalanmamız çok kolaylaşır ve en basit bir soğuk algınlığına bile vücudumuz direnç gösteremez.

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.