Sokaklar karmakarışık

Sokaklar karmakarışık

25 Ekim akşamı yayınlanacak ‘Arka Sokaklar’ dizisinde bu hafta da ekibimiz yine olaydan olaya koşmaya devam ediyor.

Dizinin 528.bölümünde; Bahar ekibe, Serpil’in Nadir için çalıştığı bilgisini verir. Ezgi’nin Nadir’e olan yakınlığından dolayı Rıza Baba, Ezgi’yi Nadir olayının dışında tutar. Mazlum, Seray’ın Mesut’u öpmesinden dolayı Seray’a oldukça öfkelidir. Seray ücra bir köşede ölü bulunur. Şüpheli olarak Mazlum gözaltına alınır. Selin, Mazlum’un Seray’a olan öfkesine bir anlam verememektedir.

 

Diğer taraftan ünlü modacı Rüştü Kartal, defile hazırlığı yaptığı sırada moda evi kurşunlanır. En Gözde mankeni Melis’tir. Melis’in eski erkek arkadaşı Polat’tan şüphelenirler. Ekip olay yerine gelir. Rüştü Hüsnü’ye fazlaca yakın davranır ve adeta başına dert olur. Polat ifadeye çağrılır ve Melis, Polat’ın olayla ilgisi olmadığını söyler. Rüştü, Hüsnü’yle beraber koruma evinde saklanacaktır. Ekip Bartu olayıyla ilgilenir. Bartu isimli genç, uyuşturucu etkisiyle yüksek bir yerden kendini atmaya kalkar. Selin oğlanı durdurur. Ablası Banu emniyete gelir. Genç kız, kardeşine destek olup onu kurtarmaya çalışır. Bartu tedaviye alınır.

 

 

Tedaviden kaçınca ablası peşine düşer. Esat’ın elinden kardeşini kurtarmaya çalışır. Ekibimiz peşinden gider ve Esat’ın uyuşturucu torbaları yakalanır. Esat Banu’ya bilenir. Bartu’yu kullanır ve Banu’yu öldürmek için çağırır.  Rıza Baba’yı eski dostu, müsteşar Kemal arar. Emlak ofisine benzer bir yere götürür ve orada Savcı Ceyda da beklemektedir. Nadir’i resmi görevde olmadıkları şekilde bitirmek isterler. Rıza’dan da yardım isterler. Rıza Baba, ekibiyle konuşup kararını verecektir. Ekip rozetleri bırakıp yeraltına inecek mi?

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.