Son dakika: ABD merkezli TMZ, Kim Jong-un'un öldüğünü bildirdi

Son dakika: ABD merkezli TMZ, Kim Jong-un'un öldüğünü bildirdi

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldüğü bildirdi. TMZ'nin verdiği bilgiye göre, Jong-Un'un kalp ameliyatından sonra yaşama ümidi kalmadı.

ABD merkezli haber portalı TMZ tarafından yapılan haberde, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldüğü bildirdi.

Haber kaynağı olarak, Japonya ve Çin'deki medya kuruluşlarını gösteren TMZ, Kuzey Kore'nin  Lideri / diktatörü Kim Jong-un'un öldüğü ya da iyileşme umudu olmadan ölüm yatağında olduğu bildirildi.

Çin'in bir dışişleri bakanının yeğeni olan Hong Kong destekli bir haber kanalının yardımcı müdürü Kim'i kontrol etmek / tavsiyede bulunmak için Çin'in bu hafta komünist komşularına bir sağlık ekibi gönderdiğini bildiriyor. 

TMZ'nin bildirdiğine göre, Devlet Başkanı Jonh-Un'u ziyarete giden kadın, raporu, yaklaşık 15 milyon takipçisinin okuması için Weibo adlı bir sosyal medya uygulamasına koydu ve Kim'in aslında öldüğü iddiasıyla ilgili "çok sağlam bir kaynak" olduğunu belirtti. Bir Japon dergisi, kalp ameliyatı yanlış gittikten sonra "bitkisel bir durumda" olduğunu bildiriyor.

 

kim.JPG

 

Bilgi kaynağı, Çin tıbbi uzmanı özelliğine dikkat çekerek, Kim'in göğsünü Nisan ayı başlarında tuttuğunu ve oradaki kırsal bölgeyi ziyaret ederken düştüğünü bildiriyor. Bir stent prosedürüne ihtiyacı vardı, ama görünüşe göre ... yeterince hızlı bir şekilde yapılmadı ya da cerrah tarafından tamamen yok edildi - bazı raporlar titrek elleri olduğunu söyledi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.