Son dakika...ABD’de neler oluyor? Nükleer hacker saldırısının ardından bir hacker saldırısı haberi de Microsoft’tan geldi!

Son dakika...ABD’de neler oluyor? Nükleer hacker saldırısının ardından bir hacker saldırısı haberi de Microsoft’tan geldi!

Nükleer hacker saldırısının ardından bir hacker saldırısı haberi de Microsoft’tan geldi? Bill Gates’de mi hacklendi?

Tüm dünyanın yüreğini ağzına getiren ABD’deki Ulusal Nükleer Güvenlik Yönetimi’nin hacker saldırısına uğramasının ardından bir hacker saldırısı haberi de Bill Gates’in Microsoft’undan geldi. Ruters’dan alınan son dakika habere göre, SolarWinds -sources kullanarak şüpheli Rus hack'lerini ihlal etti

Microsoft, konuya aşina olan kişilere göre, SolarWinds Corp'un yazılımlarının yaygın kullanımından yararlanarak birçok ABD devlet kurumunu vuran şüpheli Rus kampanyasının bir parçası olarak saldırıya uğradı.

İnsanlar, SolarWinds'in ağ yönetimi yazılımında olduğu gibi, Microsoft'un kendi ürünlerinin daha sonra başkalarına yönelik saldırıları ilerletmek için kullanıldığını söyledi.

Kusurlu ürünlerden kaç Microsoft kullanıcısının etkilendiği hemen belli değildi. Perşembe günü erken saatlerde bilgisayar korsanlarının birden fazla giriş yöntemi kullandığını söyleyen İç Güvenlik Bakanlığı, araştırmaya devam ediyor.

Microsoft, yorum talebine henüz yanıt vermedi.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.