Son dakika! Çin Seddi de kapatıldı

Son dakika! Çin Seddi de kapatıldı

25 Ocak Cumartesi günü Yeni yıl tatilini kutlamaya hazırlanan ve bu yılı Fare Yılı olarak ilan eden, Corona virüsü nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Çin’de Çin Seddi kapatıldı.

25 Ocak Cumartesi günü Yeni yıl tatilini kutlamaya hazırlanan ve bu yılı Fare Yılı olarak ilan eden, Corona virüsü (Korona Virüsü) nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Çin’den bir haber daha geldi. Habere göre Corona virüsü (Korona Virüsü) nedeniyle Çin Seddi'nin bazı bölümlerine ziyaret yasaklandı.

Pekin yönetimi, Corona virüsü nedeniyle Çin Seddi'nin en çok ziyaretçi alan bölümlerinin de içerisinde olduğu bazı bölümleri ziyarete kapattığını açıkladı.

Daha önce yaklaşan Çin Yeni Yılı kutlamaları iptal edilmiş ve Şangay'da bulunan Disneyland gibi toplanma alanlarının bir süre kapalı tutulacağı açıklanmıştı.

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen virüsün şu ana kadar 800'den fazla kişide görüldüğü, bunlardan 26'sının hayatını kaybettiği biliniyor.

Türkiye’de ise şu ana kadar rastlanmış bir koronavirüsü tanısı henüz olmadı.

Hastalığın nasıl bulaştığı konusu ise halen çok açıklık getirilmese de bazı uzmanlara göre Yarasa Çorbası’ndan bazı uzmanlara göre de yılanlardan insanlara bulaştığı yönünde.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.