Son dakika haberi... Beşiktaş transferin son gününde gaza bastı

Son dakika haberi... Beşiktaş transferin son gününde gaza bastı

İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen dünyaca ünlü golcü oyuncu Kevin Prince Boateng, Beşiktaş ile anlaştı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş transferin son gününde gaza bastı. İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen dünyaca ünlü golcü oyuncu Kevin Prince Boateng, Beşiktaş ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, haftanın bitimine saatler kala golcü transferi atağında bulundu. Beşiktaş’ın Fiorentina takımından Kevin Prince Boateng'i kiraladığı ve teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu transfere sıcak baktığı hatta transferin bugün saat 18.00’e kadar yapılacağı iddiası spor gündemine bomba gibi düştü.

kevin-price-boateng.jpg

İsabetli transfer tahminleriyle tanınan Di Marzio, siyah beyazlı ekibin Boateng'i kiraladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Devre arası transfer haftası boyunca bütçe limiti nedeniyle sessiz kalan Beşiktaş, bugün de Boşnak futbolcu Ajdin Hasic'in imza parası problemini çözerek 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İtalyan basınında Kevin Prince Boateng’ın Beşiktaş’a transfer olacağı haberi geniş yer aldı.

İddilara göre Beşiktaş Orkan Çınar'ı Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderip, Orkan'ın gitmesiyle transfer bütçesinde açılacak boşlukla golcü isim transfer edebilecek.

 

Kevin Price Boateng Kimdir?

Kevin Prince Boateng 6 Mart 1987'de Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya geldi. Ofansif ortasaha mevkisinde oynayan Kevin Prince Boateng, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyiyor. Genelde Boateng ismiyle bilinir fakat formasında Prince yazmaktadır. Gana millî takımında 9 maçta forma giymiştir. Fakat 4 Kasım 2011'de millî takımı bıraktığı açıklanmıştır daha sonra 14 Haziran 2013 tarihinde yeniden Gana millî takımında aktif olarak görev yapacağını açıklamıştır.

Annesi Alman babası Ganalı olan Kevin-Prince Boateng'in kardeşi Jérôme Boateng Almanya millî takımında forma giymektedir.

Futbol kariyerine Almanya'nın Reinickendorfer Füchse takımında başladı ve 2004 yılında Hertha Berlin'e transfer oldu ve bu takımda profesyonel oldu. 2010-2011 sezonunda Milan'da kiralık oynadı. 2012-2013 yılında ona Milan'da 10 numaralı forma verilmiştir. 9 Ocak 2013 tarihinde 2. Lig ekiplerinden Brescia ile yapılan hazırlık maçında maçın 25 inci dakikasında ırkçı tezahüratlara karşı sahayı terk etmiştir.

Birçok kişi tarafından, oldukça başarılı bulunmasına rağmen, Kaká'nın Milan'a transferiyle birlikte, oyun kurucu bölgesine ve dolayısıyla da Milan'a veda edip 12 milyon euro karşılığında Almanya'nın Schalke takımına transfer olmuştur. 2016 Ocak ayında Schalke'den ayrılarak Milan'a geri dönmüştür. 1 Ağustos 2016 tarihinde İspanya La Liga takımlarından Las Palmas'a bedelsiz transfer olmuştur. Bu sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng'in bonservisi Sassuolo'da.

 

Siyasetcafe.com

 

 

.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.