Son dakika! LGS ve YKS tarihleri belli oldu!

Son dakika! LGS ve YKS tarihleri belli oldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen LGS ve YKS takvimi netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birazdan o tarihleri açıklayacak. LGS 21 Haziran tarihinde, YKS ise 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Koronavirüs salgını konusunda alınan tedbirlerin gözlerden geçirileceği Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı saat 15.10'da başladı. Toplantı, altıncı kez video konferans yöntemiyle yapılıyor.

Kritik toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koronavirüs ile mücadele süreçlerine ilişkin sunumlar yapacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Kabine Toplantısı'nın ardından özellikle Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) yönelik açıklama yapması bekleniyor.

SINAV TAKVİMİ NETLEŞTİ

Diğer yandan Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek milyonlarca öğrencinin gözünün çevrildiği toplantıyla ilgili SuperHaber çok özel bilgilere ulaştı.

Buna göre, salgın nedeniyle ertelenen LGS ve YKS takvimi netleşti. LGS 21 Haziran tarihinde, YKS ise 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın az sonra bu tarihleri öğrencilere resmen duyurması bekleniyor. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.