Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den üzücü haber!

Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den üzücü haber!

Bir ay önce evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in son durumu hakkında kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'den açıklama geldi.

Yaklaşık 1 ay önce evinde düşerek yaralanan ve kırılan kaburgaları akciğerinde yırtılmaya sebep olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den son dakika haberleri geldi.

Ünlü isim 29 gündür yoğun bakımda bulunuyor. Kendisiyle ilgili yapılacak açıklamayı merakla araştıran bireyler arama motoru üzerinden Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? sorusunun yanıtını arıyorlar. Konuyla ilgili Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil'den açıklama geldi.

Ünlü isim tedavi sırasında 16 yıldır mücadele içinde bulunduğu hastalığın nüksetmesi sonucu 2 Kasım'da yeniden uyutulmuştu.

İşte 29 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama;

'Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda  sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak  dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vucudu direnç gösterir. Dualarımız güzel dileklerimiz onunla.'

mehmet-erbil-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.