Son dakika! OHAL ilan edilecek mi? Açıklama geldi

Son dakika! OHAL ilan edilecek mi? Açıklama geldi

Son dakika... Koronavirüs yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de vaka sayısının artmaya başlaması ile birlikte alınacak tedbirlerde ortaya çıkmaya başladı. OHAL ilan edilecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği koronavirüsle mücadele toplantısı yarın saat 14'te Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN AÇIKLAMA

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın çarşamba günü başkanlık edeceği yeni tip koronavirüs ile mücadele çerçevesindeki kapsamlı eşgüdüm toplantısının ardından millet-devlet birlikteliğiyle atılması gereken adımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğini belirtmişti.

 

fahrettin-altun-001.jpg

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, koronavirüs salgını ile ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

'SÖYLENTİLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Altun yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"OHAL ilan edileceği, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı, seyahat kısıtlaması getirileceği söylentileri gerçeği yansıtmıyor.


Cumhurbaşkanımız liderliğindeki bu mücadelede vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliğinin yanında özgürlüklerini de koruma sorumluluğumuz var."

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.