Son dakika: Tahran'da büyük patlama

Son dakika: Tahran'da büyük patlama

İran'ın başkenti Tahran'da büyük bir patlama meydana geldi. İran devlet televizyonunun haberine göre patlama Millet Parkı civarında ve bir cisimden kaynaklı

İran devlet televizyonunun haberine göre, başkent Tahran'ın merkezindeki Millet Parkı civarında bir cisimden kaynaklı patlama meydana geldi.

Bölgeye ambulans ve ilk yardım ekiplerinin gönderildiği ifade edilen haberde, ölü ve yaralı olmadığı belirtildi. Yarı resmi Tasnim Haber Ajansına konuşan Tahran Vali Yardımcısı Hamid Rıza Goderzi, olayın terör saldırısı olup olmadığı yönündeki soruya "patlamanın nedeninin tüm yönleriyle araştırıldığı" yanıtını verdi.

Yarı resmi Fars haber ajansının haberine göre de,  itfaiye birimi sözcüsü, başkentin kuzeyinde patlamanın olduğu bölgeye yangın ve kurtarma birimlerinin sevk edildiğini belirtti. Haberde patlamanın sebebine dair bir bilgiye yer verilmedi.

İran devlet televizyonu ise Millet parkında meydana gelen şiddetli patlama sonrasında herhangi can ve mal kaybının olmadığını duyurdu. Polis olay yerinde incelemeler yaparak patlamanın nedenini araştırıyor. 

Bölgeden ilk görüntüyü yayımlayan Al Sura da, Tahran'daki patlamanın Vali Asr Caddesindeki bir meskende meydana geldiğini belirtti.

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.