Son Yaz'ın savcısı Ali Atay'ın eşi bakın kim çıktı!

Son Yaz'ın savcısı Ali Atay'ın eşi bakın kim çıktı!

Son Yaz dizisinin başarılı oyuncusu Ali Atay, sevgilisi Hazal Kaya ile 6 Şubat'ta dünya evine girmişti. Birçok kişi bu evliliği, Ali Atay'ın ilk evliliği sansa da, gerçek çok farklı çıktı.

İlk bölümü 2011 yılında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisiyle, sarsılmaz bir ün kazanan Atay, dizinin yayınlandığı dönemde İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde solist dansçı olan Ebru Cansız ile evliydi.

Ali Atay ve Ebru Cansız çifti, 2008 yılında dünya evine girerek, Leyla ile Mecnun'un son bölümünün yayınlandığı yıl olan 2013 yılında yollarını ayırdılar.

O dönem adı, rol arkadaşı olan Melis Birkan ile aşk dedikodularına karışan Atay, Burcu Cansız ile evli olduğu için birçok kişinin tepkisini çekmişti.

Öyle ki Ali Atay'ın hayranları bile, Atay'ın ün kazandıktan sonra bu tür hareketlere giriştiğini ve dedikoduların doğru olması halinde, yapılanın hiç etik olmadığını vurgulayan bir yığın yorum yaptılar.

Tüm bu dedikodular sonrasında, Ebru Cansız ve Ali Atay çifti, 5 yıllık evliliklerini noktaladılar.

 

ali-atay-hazal-kaya.JPG

 

Ali Atay'ın magazin gündeminden uzak bir şekilde sürdürdüğü ve sessiz sedasız boşandığı eşi Ebru Cansız, Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nden mezun.

Hazal Kaya ile mutlu bir evliliği olan Ali Atay, FOX TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinde " Savcı Selim Kara" rolünü canlandırıyor.

Tam adı Leyla Hazal Kaya olan güzel oyuncu1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı. 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.