Sonbahar Bosna- Hersek'te Bir Başka Güzel

Sonbahar Bosna- Hersek'te Bir Başka Güzel

Sonbahar Bosna - Hersek'te Bir Başka Güzellikte Ortaya Çıktı

Bosna Hersek'te sonbahar renkleri

Doğanın farklı renklerini yansıttığı sonbaharda adeta kartpostalları andıran Saraybosna'da, sarı ve kahverenginin buluşmasıyla güzel görüntüler ortaya çıktı. 

sonbahar1.jpg

 

Eşsiz bir doğaya sahip Saraybosna'daki milli parklar, şelaleler ve yürüyüş yolları, sonbaharın gelmesiyle fotoğraf tutkunlarının da en uğrak adresi oldu.

sonbahar2.jpg

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, sonbahar renkleriyle adeta görsel şölen sunuyor.

sonbahar3.jpg

Bosna Nehri'nin kaynağının bulunduğu "Vrelo Bosne" Milli Parkı'nın yanı sıra şehir merkezindeki "Vilsonovo" Yürüyüş Yolu, yaprakların sararıp dökülmesiyle adeta görsel şölen yaşatıyor.

sonbahar4.jpg

 

Zengin tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, sonbaharın gelişiyle eşsiz güzelliğe büründü.

 

sonbahar5.jpg

 

sonbahar6.jpg

 

sonbahar7.jpg

sonbahar8.jpg

 

Saraybosna yakınlarındaki Skakavac Şelalesi de sonbaharın tüm tonlarının bir arada görülebildiği ve özellikle hafta sonları şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenlerin sıklıkla geldiği doğal bir güzellik. 

 

sonbahar9.jpg

 

sonbahar10.jpg

sonbahar11.jpg

sonbahar12.jpg

 

Masalsı bir manzaraya sahip şelalenin etrafındaki yemyeşil çamların arasında bulunan sarı, kahverengi ve kırmızı tonlarındaki diğer ağaçlar, yağlı boya resimlerini andırıyor.

sonbahar13.jpg

 

Her mevsim güzelliğiyle ziyaretçilerini etkileyen Bosna Hersek, yaprakların yerleri kapladığı sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünüyor. 

 

sonbahar14.jpg

 

sonbahar15.jpg

sonbahar16.jpg

 

sonbahar17.jpg

 


sonbahar18.jpg

 

 

KAYNAK: AA

 

Muhabir: Lejla Bıogradlıja Yayınlayan: Arif Konak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.