Sosyal medya karıştı: Ali Kırca öldü mü?

Sosyal medya karıştı: Ali Kırca öldü mü?

Sosyal medyada ‘Ali Kırca öldü’ iddiası kısa sürede gündem olurken, söz konusu iddianın gerçek dışı olduğu öğrenildi.

Sosyal medya son kurbanını belirledi. Bir dönemin ünlü TV sunucusu Ali Kırca’nın öldüğü iddiası tüm Türkiye’de gündemin zirvesine oturdu.

 

Sosyal medya kullanıcıları ‘Çocuklar Duymasın' dizisinde Çaycı Hüseyin karakterini de defalarca daha önceden öldürürken, son kurban ise Ali Kırca oldu.

 

Gazeteci Murat Çelik, gazeteci Ali Kırca'nın hayatını kaybettiği yönünde çıkan iddialara yönelik yaptığı açıklamada, deneyimli sunucunun "Yazılanları duydum, işte bu yüzden sosyal medyada yokum" dediğini aktardı.

 

Söz konusu iddiaların ardından açıklama yapan Posta yazarı gazeteci Murat Çelik, Kırca ile konuştuğunu yazılanların doğruyu yansıtmadığını söyledi. Çelik, Ali Kırca'nın "Torun seviyorum" açıklamasını yaparak "Yazılanları duydum, işte bu yüzden sosyal medyada yokum" dediği bilgisini paylaştı.

 

 ​Öte yandan, gazeteci Gürkan Hacır, sosyal medyada kısa sürede yayılan 'Ali Kırca öldü' iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti. Hacır, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Usta Televizyoncu Ali Kırca'nın öldüğüne ilişkin haberler doğru değil” ifadelerini kullandı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.