Sosyal medyanın "öldürdüğü" ünlüler

Sosyal medyanın "öldürdüğü" ünlüler

Sosyal medya haberlerinde öldüğü iddia edilen bir çok ünlünün, bu haberlere tepkileri nasıl oluyor? İşte hakkında en çok haber çıkan tanıdığımız ünlüler ve tepkileri. Cüneyt Arkın, İlyas Salman, Fatma Girik, Alpaslan Özmol, Hasan Mezarcı

Sosyal medyanın "ölüm" haberleri bir çok ünlüyü zor durumda bırakıyor. Hakkında "öldü" haberleri çıkan bazı ünlüler ve onların tepkilerini sizin için derledik.

ALPASLAN ÖZMOL (ÇAYCI HÜSEYİN)

Çaycı Hüseyin diye tanınan Alpaslan Özmol Çocuklar duymasın dizisi ile üne kavuşan Alpaslan Özmol, bu dizide canlandırdığı “Çaycı Hüseyin” karakteri ile tanındı. Özmol’un “Çaylar” diye seslenmesi bir dönem viral oldu.

Özmol hakkında sosyal medyada ve basında defalarca “öldü” haberleri çıktı. Sosyal medyayı kaynak alan bazı ulusal haber siteleri bile Özmol’un öldüğünü yazdı.

 

cayci-huseyin.JPG

 

“ÖLMEKTEN BIKTIM”

Çıkan ölüm haberleri üzerine her defa açıklama yapmak ve hayatta olduğunu ispatlamak zorunda kalan Özmol, sonunda isyan etti.

Ben bu haberlerden dolayı panik atak oldum diye isyan eden Özmol, “sürekli öldürüyorlar, bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak” diye tepkisini belirtmişti.

Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol’un en son koronavirüs nedeniyle öldüğü iddiası TT olmuş ve sosylam medya yıkılmıştı. Bu habere ise Özmol’un tepkisi esprili bir video ile cevap vermek oldu.

 

cuneyt-arkin.JPG

CÜNEYT ARKIN

Sosyal medyanın sık sık “öldürdüğü” bir diğer ünlü isim de Türk filmlerinin unutulmaz usta oyuncusu Cüneyt Arkın.

Son yıllarda defalarca öldüğü yönünde haberler çıkan Arkın, her defasında ölmediğini açıklamak zorunda kaldı.

En son öldü haberlerine ise eşi Betül Arkın, bir canlı yayın programına telefonla katılarak iddiaların asılsız olduğunu duyurmuştu.

FATMA GİRİK

“Öldü haberlerinden” dolayı sosyal medyada çıkan iddialara gülüp geçiyorum diye yanıt veren Türk sinemasının en çok beğenilen kadın oyuncularından olan Fatma Girik, en son hastaneye kaldırıldığında yine öldü haberleri çıkmıştı. Girik, kalça kemiği rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmüştü.

 

fatma-girik.JPG

 

İLYAS SALMAN

Komedi deyine akla ilk gelen isimlerin arasında olan, bir zamanlar unutulmaz filmlere imza atan dev sanatçı İlyas Salman da sosyal medya mağdurlarından.

En son geçtiğimiz Haziran ayında sosyal medyada “İlyas Salman öldü” haberi çıktı.

Yaşadığını duyurmak için Salman Twitter’dan kendi resmi ile paylaşım yapmak zorunda kaldı. Salman paylaşımına, 'Fotoğraf temsili değildir, gerçekten yaşıyorum. Sevenlerim üzülmesin.' Notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

 

ilyas-salman.JPG

 

HASAN MEZARCI

Kendisini “Mesih” olarak tanıtan, elinde asası ve garip kıyafetleriyle dolaşan eski milletvekili Hasan Mezarcı sosyal medyanın son kurbanlarından. Dün “Hasan Mezarcı öldü” haberleri sosyal medyada paylaşılınca, Mezarcı bir Youtube kanalından açıklama yaparak yaşadığını açıkladı.

 

 

hasan-mezari.JPG

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.