Spor camiası yasta! Genç futbolcu Kaan Öztürk hayatını kaybetti...

Spor camiası yasta! Genç futbolcu Kaan Öztürk hayatını kaybetti...

19 yaşındaki futbolcu Kaan Öztürk, 20 Nisan gecesi Kütahya yolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

19 yaşındaki futbolcusu Kaan Öztürk, 20 Nisan gecesi Kütahya yolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Kaan Öztürk'ün acı haberi, kentte ve Eskişehirspor camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Eskişehirspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yayımlanan başsağlığı mesajında, "Altyapımızdan yetişen profesyonel futbolcumuz, evladımız Kaan Öztürk dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. Evladımızın ailesinin acısını tüm kalbimizle paylaşmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

 

 

kaan-ozturk.jpg

Kaan Öztürk kimdir? 

11 Nisan 2000 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelen Kaan, futbola 11 yaşında başladı. Eskişehir altyapısında akademi liglerde gösterdiği performansın ardında 2017 yılında kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan Kaan, gelecek vaad eden isimler arasında yer alıyordu. Eskişehirspor formasıyla alt yaş gruplarında toplam 120 maça çıktı ve rakip filelere 18 gol bıraktı. Merkez orta saha olarak görev yapan ve Eskişehirspor'la 2020 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Kaan'ın piyasa değeri ise 25 bin Euro olarak gösteriliyordu.

FUTBOL CAMİASINDAN TAZİYE MESAJLARI

Futbol camiası, hayatını kaybeden Kaan Öztürk için taziye mesajları yayımladı. Mesajlardan bazıları şöyle:

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşta vefat eden merhum Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

BEŞİKTAŞ: Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz."

FENERBAHÇE: Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk’e Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

GALATASARAY: Eskişehirspor Kulübü'nün genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR: Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen Kaan Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk’ün trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, yakınlarına ve Eskisehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

AYTEMİZ ALANYASPOR: Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk’e Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

MKE ANKARAGÜCÜ: Eskişehirspor U-19 takımında oynayan Kaan Öztürk’ün trafik kazası nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vefat eden kardeşimize Allah’tan rahmet , yakınlarına ve tüm Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

YUKATEL DENİZLİSPOR: Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen Kaan Öztürk’ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kaan Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

BB ERZURUMSPOR: Eskişehirspor U-19 oyuncusu Kaan Öztürk'ün dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Kaan Öztürk’e Allah'tan rahmet, sevenlerine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

tikla-banner-001.jpg

youtube2-004.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.