Su şişelerine cins*l organını değdiren erkek 14 kadına hastalık bulaştırdı 

Su şişelerine cins*l organını değdiren erkek 14 kadına hastalık bulaştırdı 

Bir ofiste temizlik görevlisi olarak çalışan bir erkek, su şişesine cins*l organını temas ettirdi ve 14 kadına hastalık bulaştırdı.

ABD’de yaşanan akıllara durgunluk veren olayda, ofis çalışanı bir kadın, masasında bıraktığı şişeye ofisteki temizlik görevlisi Lucio Diaz’ın (50) idrarını yaptığını ve bu şişeden içtiği için cins*l yolla bulaşan bir hastalığa sahip olduğunu söyledi.

Diaz tarafından cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalandıklarını iddia eden 13 kişi daha olduğu açıklandı. İddiaya göre, Diaz, bu 13 kişinin şişelerine de cins*l organını temas ettirmiş.

Bölgeden bildirilen kayıtlar, Diaz’ın 22 yıldır Houston, ABD’de yaşadığını ve yedi çocuk babası olduğunu gösteriyor.

 

HİÇ GEÇMEYECEK HASTALIĞA YAKALANDI


ABC13 isimli televizyon kanalına konuşan 54 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, şişeden alınan numunede idrara rastlandığını söylerken, “Bu adam bir ruh hastası. Kendisi de kamera görüntülerinden sonra yaptıklarını itiraf etti.”

“Cinsel organını çıkarıp benim su şişeme soktu ve daha sonra şişeyi çalkalayarak yıkadı. Daha sonra da idrarını yapmış. Test yaptırdığımda hayatım boyunca geçmeyecek bir hastalık kaptığımı öğrendim” dedi.

Diaz’a verilecek ceza ne olursa olsun hayatı boyunca hasta kalacağını söyleyen kadın, “Onun yargılanmasını ve yaptıklarının ortaya çıkmasını istiyorum” diye ekledi.

Meksika vatandaşı olan Diaz’ın gözaltında tutulduğu da belirtilirken Daily Star’ın haberine göre, duruşması sonucunda Diaz, 1,3 milyon TL’lik (75.000 $) ceza aldı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.