'Suç dünyasının Kim Kardashian'ı' ölü bulundu!

'Suç dünyasının Kim Kardashian'ı' ölü bulundu!

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ünü hızla yayılan ve 'suç dünyasının Kim Kardashian'ı' olarak anılan Claudia Ochoa Felix, sevgilisinin evinde ölü bulundu.

 

El Chapo lakabıyla bilinen Meksikalı uyuşturucu karteli lideri Joaquín Guzmán’ın en önemli suikastçılarından biri ölü bulundu. Guzman’ın liderliğini yaptığı Sinaloa karteline bağlı Los Antrax çetesinin üyesi Claudia Ochoa Felix, Culiacán kentinde hayatını kaybetti.

 

kim-1.jpg

 

Yerel basında yer alan haberlere göre 32 yaşındaki Felix, bir gece kulübünde eğlendikten sonra kimliği açıklanmayan bir adamla eve döndü. Sabah uyandığında Felix’in nefes almadığını gören adam, sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

Polis ekiplerinin de geldiği olay yerinde Felix’in ilk belirlemelere göre solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi.

 

 

Polis ise olayla ilgili şüphelerin bulunduğunu ve soruşturmanın sürdürüldüğünü açıkladı. Felix’in sevgilisi olduğunu söyleyen adam da gözaltına alındı.

 

kim-2.jpg

 

Modellik kariyeri de bulunan 32 yaşındaki Felix, El Chapo’yla olan bağlantısını her zaman inkar etmişti. Buna rağmen Felix’in, Sinaloa karteli için işlenen birçok cinayette parmağı olduğu ve uyuşturucu trafiğinde rol aldığı iddia ediliyor.

Yakalandıktan sonra ABD’ye iade edilen Guzman’ın, en önemli suikastçılarından olan Felix’in ölümünü hücresinde aldığı öğrenildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum