Suçlularla bitmeyen mücadele

Suçlularla bitmeyen mücadele

‘Arka Sokaklar’ dizisinin yeni bölümünde suçlularla amansız bir savaşa giren ekibi bu hafta da büyük tehlikeler beklemektedir.

18 Ekim akşamı Kanal D’de saat 20.00’de ekrana gelecek dizide; Adem’in anne ve babası perişan haldedir. Tunç’a da dikiş atılır. Tinerci çocuklar olanı biteni Rafet’e anlatınca, Rafet İsmail’i umursamayıp kaçmaya başlar. Tinerci çocuklardan biri Ezgi’yi rehin alır. Tekin’in yeni dizi seti evlerine yakın bir mesafededir. Ailecek seti ziyaret ederler. Tekin’e öpüşme sahnesi yazılmıştır. Jennifer Tekin’in öpüşme sahnesi olduğunu öğrenince şaşkınlığa uğrar. Mesut ve Selin, Şükran’ın düğününe gitmeye hazırlanırken Rıza Baba Mesut’a bir görev verir. Mesut, Sait’in cenazesine Bolu’ya gidecektir. Seray, Mesut’un yanına gelir ve alkollüdür. Beklenmedik bir an Mesut’u dudaklarından öpmeye başlar. Mazlum yaşananlara tanık olmuştur.

 

Fethi ve Efsun barda eğlenen iki gençtir. Polis bara baskın düzenler. Fethi polisleri görünce kaçmaya başlar. Efsun üzerinde uyuşturucuyla yakalanır. Efsun’un anne babası emniyete gelir ve çok üzülmüşlerdir. Fethi ve yancıları Nadir’in karşısındadır. Nadir Fethi’nin başının polisle derde girdiğini öğrenince öfkeden deliye döner.

 

Vladimir Karaev, Rus mafyasının önde gelen isimlerindendir. Nadir’in ofisine gelir. Serpil de holdinge gelmektedir. Nadir ve Rus mafya arasında çekişmeli bir diyalog geçer.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.