Süper Lig’de 2 büyük kulüp satılıyor!

Süper Lig’de 2 büyük kulüp satılıyor!

Spor Toto Süper Lig’de bir çok kulüp mali kriz ile uğraşıyor. UEFA ise bu konuda taviz vermiyor ve cezayı kesiyor. Süper Lig’de 4 büyük takımdan ikisinin satılacağı ifade edildi. İşte o takımlar ve ayrıntılar;

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, iki büyük takımın satılacağını resmen açıkladı. Bir spor programında açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler, bomba etkisi yaratacak ifadeler kullandı.

Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ın hisselerinin bir kısmının satılacağını ve bunu çok ciddi bir kaynaktan duyduğunu, hatta Trabzonspor’un da satılacağını ifade etti.

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar'a ziyareti sonrası Siyah-Beyazlıların büyük bir sponsorluk anlaşması hazırlığında olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra Çelikler, aldığı duyuma göre Beşiktaş’ın hisselerinin bir kısmının da satılacağını ifade etti.

İşte Serdar Ali Çelikler’in o açıklamalarının tamamı;

“Fikret Bey’e sordum. ‘Beşiktaş’ı Katar’a satıyor musunuz veya bir takım hisse satışı mevzu bahis mi’ diye sordum. Kendisi  ‘yok’ dedi. Fakat ‘iyi bir sponsorluklar için görüşeceğiz’ ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın hisselerinin bir kısmının en azından satılacağını çok ciddi bir kaynaktan duydum. Bu kaynak spor kaynağı değil. Benim duyduğum kaynak biraz eko-politik bir kaynak. Beşiktaş, Başakşehir, sonra Antalya sonra Trabzonspor satılacak gibi bir duyum aldım. Kulüp satışı gibi bir duyum aldım.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.