Süper Lig’de Aykut Kocaman sürprizi!

Süper Lig’de Aykut Kocaman sürprizi!

Fenerbahçe’nin geçen sezon teknik direktörlüğünü yapan ve en fazla eleştirilen isimlerin başında gelen Aykut Kocaman, Süper Lig’e geri dönüyor. İşte ayrıntılar;

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Teknik direktörlüğe kimin getirileceği ise merak konusu olurken sürpriz bir isim ön plana çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk hoca ayrılığı Çaykur Rizespor'dan geldi. Lige 4 haftada 2 puan alarak başlayan Rizespor, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yolları ayırma kararı aldı.

Çaykur Rizespor yönetiminin Üzülmez'in yerine Aykut Kocaman'ı düşündüğü iddia edildi. İbrahim Üzülmez ile fesih işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çaykur Rizespor yönetiminin Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'a teklif götüreceği öğrenildi.

Aykut Kocaman; İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve son olarak yine Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 18 yıllık teknik direktörlük kariyerine 1 Süper Lig şampiyonluğu 3 Türkiye Kupası sığdırdı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.