Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! 

Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! 

Süper Lig'de takımların aldığı başarısız sonuçların faturası yerli teknik direktörlere kesildi. Kayserispor'dan Samet Aybaba, Göztepe'den Tamer Tuna'nın ardından Gençlerbirliği de Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı.


Süper Lig'in 9. haftasında Denizlispor'a sahasında 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı. Ankara temsilcisinin yaptığı açıklamada “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar neticesinde teknik direktörümüz Mustafa Kaplan ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Kaplan ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği ile çıktığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Kaplan'lı Gençlerbirliği 5 mağlubiyet, 3 de beraberlik aldı.

Bir ayrılık haberi de Göztepe’den 

Samet Aybaba ve Mustafa Kaplan’dan sonra bir ayrılık haberi de Göztepe’den geldi.  Geçtiğimiz sezonun devre arasında İzmir ekibi Göztepe'nin başına geçen Tamer Tuna, kötü sonuçların ardından istifa etti. Yapılan görüşmeler sonucunda Tuna'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Göztepe son olarak sahasında Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup olmuştu. Sarı kırmızılı ekip, bu sezon Tamer Tuna yönetiminde 4 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 galibiyet aldı. İzmir ekibi ligde 9 puanla 15. sırada yer alıyor.

Siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.