Süper zenginlerin gizli partileri! Kimler kimler katılıyor? Neden gizli tutuluyor?

Süper zenginlerin gizli partileri! Kimler kimler katılıyor? Neden gizli tutuluyor?

Ultra zengin insanların herkesin dilinde olan olağanüstü gizli partileri bugüne kadar hep saklı tutuluyordu. Peki bu partilere kimler katılıyor. Neden gizli tutuluyor?

Patronlar dünyasının haberine göre, bu gizli partilerin en önemli özelliği katılımcıların kimliğinin korunması. Çünkü milyar dolarlara hükmeden iş insanları, etki alanları yüksek siyasetçiler gibi pek çok üst düzey isim bu partilerde boy gösteriyor.

Ve yakın çevreleriyle özel anlar paylaşıyor. Bu nedenle de partilerin büyük bir gizlilik içinde yapılmasına önem veriliyor ve gerekli önlemler alınıyor.

Ultra zengin partilerin misafir listesi, sanayi devleri, teknoloji milyarderleri, ünlüler ve hatta kraliyet üyeleri gibi kişileri içeriyor. Tüm bu titizliğin nedeni de bu.

Bu tür partilerde katılımcılar titiz bir şekilde seçiliyor ve organizatörler sıra dışı serveti olan ve aynı zamanda gizliliği sürdürebilecek kişileri tercih ediyor. Partinin lokasyonu sadece katılımcıların bileceği şekilde gizli tutuluyor.

 

İHTİŞAM: HARCAMADA KISITLAMA YOK

 

Bu tür partilerde, bir kez içeri girdiklerinde, katılımcılar inanılması güç bir ihtişamla karşılanıyor. Sıklıkla son dakikaya kadar açıklanmayan zarif mekanlar, çarpıcı dekorasyonlar, dünya standartlarında eğlence ve Michelin yıldızlı şeflerin sunumuyla görkemli harikalar diyarına dönüştürülüyor.

Bu toplantılardaki eğlence, hit şarkıcılardan özel konserlerden göz kamaştırıcı havai fişek gösterilerine kadar geniş bir yelpazede sunuluyor.

Bazı partiler henüz piyasaya sürülmemiş lüks araçların ve teknolojik ürünlerin özel ön izlemelerini de içerebiliyor.

 

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

 

En yüksek gizliliği sağlamak için organizatörler olağanüstü önlemler alıyor. Katılımcıların genellikle girişte elektronik cihazlarını teslim etmeleri gerekiyor, böylece magazin basınına sızan fotoğraflar veya videoların önüne geçilmiş oluyor.

Sessizlik sözleşmelerinin giriş sürecinin bir parçası olduğu, halkı ve paparazzileri uzak tutmak için sıkı güvenlik önlemlerinin uygulandığı da biliniyor.

 

SERVET UÇURUMUNUN SİMGESİ

 

Bu gizli ultra zengin partiler, katılan ayrıcalıklı azınlığın eğlencesi olabilir, ancak eleştirenlere göre dünyadaki artan servet uçurumunu simgeliyorlar.

Birçok insanın geçimini sürdürme mücadelesi verdiği bir dönemde, bu toplantılarda sergilenen ihtişam ile daha az şansa sahip olanların karşı karşıya kaldığı zorluklar arasındaki çarpıcı tezat ön plana çıkıyor.

Şeffaflık savunucuları, dünyanın en zengin kişilerinin ve faaliyetlerinin daha fazla incelenmesi gerektiğini savunuyor.

Ultra zenginlerin, pahalı partiler yerine toplumsal sorumluluklarını kabul etme ve yoksulluk, iklim değişikliği ve sağlık gibi acil küresel sorunların çözümüne katkıda bulunmaları gerektiğini iddia ediyorlar.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.