Survivor Nagehan'dan bomba itiraf: Yatak odası sırlarını açıkladı

Survivor Nagehan'dan bomba itiraf: Yatak odası sırlarını açıkladı

Survivor'da bir dönem en çok takip edilen yarışmacılardan olan Nagehan Karadere, yatak odası sırları hakkında flaş itiraflarda bulundu.

Survivor'da bir dönem en çok takip edilen yarışmacılardan olan Nagehan Karadere, Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki programına konuk oldu. Survivor Nagehan, unutamadığı erkek arkadaşını ve şimdiye kadar açıklamadığı yatak odası sırlarını itiraf etti.

Hasan Can Kaya'nın dijital platform Exxen'de yayınlandığı programı Konuşanlar'a konuk olan Survivor Nagehan Karadere yaptığı itiraflarla gündem oldu. Survivor'a damga vurmuş isimleri programında ağırlayan Hasan Can Kaya'ya cinsel ilişki sırlarını itiraf eden Nagehan Karadere bir anda gündem oldu.

 

survivor-nagehan.JPG

 

SURVİVOR NAGEHAN'DAN CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI!

Önceki erkek arkadaşıyla cinsel anlamda çok iyi anlaştığını söyleyen Nagehan Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi" ifadelerini kullandı.

KAPIMDA YATIYORDU

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" dedi.

Nagehan Karadere, boşandıktan sonra eski erkek arkadaşı ile birlikte olduğunu itiraf edince salonda kıyamet koptu. Salonda bulunan misafirlerin kahkahaları eşliğinde edilen itiraflara tepkiler de gecikmedi.

Diğer yandan Nagehan Karadere'nin Konuşanlar programında yaptığı itiraflar, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Nagehan Karadere'yi yatak sırlarını ortalığa saçmakla eleştirdi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.