Survivor şampiyonu Yusuf kazandığı parayla ne yapacak?

Geçtiğimiz günlerde finali yapılan Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'un bu seneki şampiyonu Yusuf oldu. 500 bin TL ödül kazanan Yusuf, bu parayla ne yapacağını açıkladı.

Survivor 2019 yarışmasında elemelerde Seda ile Finale Kalan Yusuf Karakaya oylama sonucu birinci seçilerek yarışmanın yeni şampiyonu seçildi. Hürriyet gazetesinden  Hakan Gence, Yusuf Karakaya ile bir röportaj yaptı. İşte o röportajın bir kısmı;

“Kazandığınız 500 bin TL ödülle ne yapacaksınız?
- 14 yaşımdayken bana bir el uzatıldı. Eğer o el uzatılmasaydı bugün belki başka bir yerde olurdum. Ben de birkaç yetenekli kardeşime kol kanat gereceğim. Belki içlerinden biri başarılar kazanır, başkalarına kol kanat gerer. Dünya böyle böyle değişecek. Ayrıca aileme rahat edecekleri bir ev almak istiyorum. Kendimle ilgili en büyük hayalimse dünyanın en büyük arenası UFC’de dövüşmek.

Ringde dövüşmek mi ‘Survivor’da yarışmak mı daha zor?
- Tabii ‘Survivor’. 50 cephede savaş veriyorsunuz. Başarırsanız şampiyonluk geliyor.

Dövüş sporlarıyla ilgilenenler sanki yarışmada bir adım önde. Nedir sizi diğer sporculardan farklı kılan?
- Kickboks zor ve koordinasyon isteyen bir spor. Psikolojik olarak güçlüyüz. Çünkü bu mesleği yapıyorsanız iki dakika sonra belki biriyle ringe çıkacak, dövüşecek ve öleceksiniz. Bunu sindirmek güçlü bir psikoloji gerektiriyor. Bu ruh hali de yarışmada başarı getiriyor.
Bir insan neden dövüşerek para kazanmak ister?
- Dövüşmeyi seviyorum. Bu benim için bir spor ve iş.

Hayat hep ölüm riskiyle nasıl geçer ki?
- Çocukken daha çılgın oluyor, bunları düşünmüyorsun. 20 yaşında geçirdiğim ameliyatlar, yaşadığım maddi-manevi kayıplar sonrası bir B planı düşündüm. Şimdi antrenörlük yapıyorum”

 

SİYASETCAFE.COM

İzlenme: 1186
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar