Survivor yarışmacısı tacizi anlattı: ‘Sana enerji yüklerse birinci olursun’

Survivor yarışmacısı tacizi anlattı: ‘Sana enerji yüklerse birinci olursun’

Survivor yarışması Ecem Karaağaç, programa katılmadan önce ‘Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın’ diyerek kendisini defalarca istismar eden kişiyi savcılığa şikâyet etti.

Sosyal medya üzerinden Survivor yarışmasına katılacağını açıklayan Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı.

Ecem Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen şahısla buluştu. Sözde bu alanda uzman kişi, enerji verme vaadiyle Ecem'le defalarca birlikte oldu.

ecemkaraagac1.jpg

Ancak, yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Ecem Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet için başvurdu.

Günaydı’ın haberine göre, yarışmada enerji konusunda istismar edildiğini söyleyen Ecem Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

ecemkaraagac2.jpg

Ecem Karadağ kimdir?

Survivor yarışmasında adını duyuran Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Ecem Karaağaç en son Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Aktif olan 6 yaşından beri sporla uğraşan Karaağaç, futbol, fitness ve boks gibi farklı spor dallarıyla ilgili. Ecem Karaağaç, 7 yıl profesyonel olarak basketbol oynadı. Bundan önce ise 3 yıl profesyonel yüzücülük yaptı. Ecem Karaağaç, Survivor yarışmasında Göz 6'nda finale kalmayı başaran üç kadın yarışmacıdan biriydi. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Ecem Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırarak yarışmadan elenmişti.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.