Survivor'da 2 yarışmacı diskalifiye edildi! Erman için olay yorum...

Survivor'da 2 yarışmacı diskalifiye edildi! Erman için olay yorum...

Survivor 2020'den agresif tavırları nedeniyle diskalifiye edilen Erman Altıkardeş hakkında, Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'dan olay bir yorum geldi.

On dördüncü sezonuyla ekran önüne gelen Survivor'un 1 Mart akşamı ekranlara gelen bölümünde iki yarışmacı diskalifiye oldu. Fatma Günaydın ve Erman Altıkardeş'in bundan sonra yarışmada yer almayacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki, Survivor'da Fatma ve Erman neden diskalifiye oldu?

FATMA NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Survivor 2020'de yer alan iddialı yarışmacılarndan Fatma Günaydın diskalifiye oldu. Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Survivor Fatma, geçen hafta dokunulmazlık oyununda sakatlanmıştı.

 

 

ERMAN NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Ünlüler takımına yeni katılan Erman Altıkardeş diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı, bu akşam toplanan ada konseyinde Erman'ın diskalifiye nedenini de söyledi. Ilıcalı, Erman'ın Survivor'a adapte olamadığını ve yarışmaya devam edebilecek durumda olmadığına karar verdiklerini ifade etti.

 

ERMAN SİNİRLİ TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Survivor'da ünlüler takımına sonradan katılan Erman, yarışmada Yasin ve Ersin ile yaptığı tartışmalar ve sinirli tavırlarıyla dikkatleri çekmişti. Erman adada Yasin ile yaşadığı son tartışmanın ardından Acun Ilıcalı tarafından Survivor'dan diskalifiye edildi.

 

erman-aciklama.jpg

 

HAKAN HATİPOĞLU'NDAN OLAY YORUM

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında da Erman'ın diskalifiye edilmesiyle ilgili yorumlar yapıldı. Erman Altıkardeş'in aşırı davranışları konuşulurken Hakan Hatipoğlu, Erman hakkında olay ifadeler kullandı.

 

 

Erman'ın görüntülerini ekrana yansıtan Hakan, "Erman o kadar bağırıyor ve kontrolsüz şekilde sinirleniyor ki ben Survivor'da bunu görmek istemiyorum. Acun ağabey de görmek istemediği için Erman'ı eledi. Erman bazen konuşurken doğru tespitler yapıyor. Ancak sonunda siniri yükseliyor ve bağırmaya başlayınca bir çuval inciri berbat ediyor" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.