Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Dokunmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Dokunmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da 6. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2020'de ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşı geldi. Eleme adayı belirlendi.

Survivor 2020'nin 23 Şubat Pazar ekrana gelen son bölümüne dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi damga vurdu. Ünlüler ve Gönüllüler takımından oyuncular dokunulmazlık oyununu kazanmak için adeta varlarını yoklarını ortaya koydu. Amansız bir mücadelenin sonunda Survivor'da eleme adayı belirlendi.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde avantaj oyunu için her iki takımdan dört kadın, dört erkek karşılaştı. Dokunulmazlık oyununda seçme avantajını, hem erkekler hem kadınlarda avantaj oyununu kazanan takım elde etti. Oyun sonunda kazanan gönüllüler takımı oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık oyunu öncesi oynanan avantaj oyununu kazanan gönüllüler, seçme avantajını elde etti. Kıran kırana geçen Survivor 2. dokunulmazlık oyununu 10-7 skor ile gönüllüler kazandı. Böylece ilk oyunu kaybeden gönüllüler durumu eşitledi.

Ünlüler ile gönüllüler, birer dokunulmazlık oyununu kazanınca final oyunu oynandı. Survivor 2020'de üçüncü dokunulmazlık oyunununda ise ada konseyine gidecek takım belli oldu. Üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan takımı bayrak oyunu belirledi. 3. oyunda da gülen taraf gönüllüler takımı oldu. Böylece bu hafta Survivor'da ünlüler takımından bir yarışmacının eleneceği kesinleşti.

 

screenshot-10-012.jpg

 

SURVIVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Ünlüler takımı yarışmacılarının oylaması sonucunda, 6 oy alan Derya haftanın ilk eleme adayı olurken, Melis'e ise 5 oy çıktı. Survivor'da Pazar akşamı yapılan sms oylamasında en yüksek oyu alan iki yarışmacı, Salı akşamı ekrana gelecek olan konseyde iki eleme adayını daha belirleyecek. Elemeye kalan 3 yarışmacı arasında en az oyu alan isim ise Survivor'a veda edecek.

 

screenshot-11-014.jpg

 

SURVIVOR'DA PERFOMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta ünlüler takımında Perviz ve Elif, gönüllüler takımında da Cemal Can ile Meryem haftanın en iyi performansını gösteren isimler oldu. Survivor yeni bölümde, Perviz ile Cemal Can ve Elif ile Meryem ödül için mücadele edecek.

 

screenshot-12-012.jpg

 

ACUN'DAN PERFORMANS LİGİ AÇIKLAMASI

Survivor'daki ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, performans liginin ayrıntılarını açıkladı. Ilıcalı'nın verdiği bilgilere göre, Survivor'da performans ligi puan tablosu haftalık olarak açıklanacak. Bu tablo ise Survivor'da yarışmacıların oynadıkları, kazandıkları her oyun için verilecek puanlar sonrasında oluşacak. Performans sıralamasında üst sıralarda yer alan yarışmacılar, bir ödül için yarışacak.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.