Tamer Karadağlı, tepkilere ilk kez yanıt verdi

Tamer Karadağlı, tepkilere ilk kez yanıt verdi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararı ile Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Bu gelişme sonrası Tamer Karadağlı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Milliyetçi kimliğiyle ön plana çıkan ünlü oyuncunun atanmasına ise özellikle muhalif kesimden tepki geldi.

Yeni göreviyle ilgili ne diyeceği merak konusu olan Karadağlı, yaptığı açıklamada “Şu anda bir şey konuşamıyorum. Artık Tamer Karadağlı olarak değil; kurumu temsil ettiğim için bir şey söylemem doğru değil. Daha çok yeni. Biraz zaman geçsin gerekli açıklamaları yapacağım. Şu an kurum ön planda. Telefonlardan başımı alamıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

'KÜLTÜREL MİRASIMIZA DEĞER KATACAK'

 

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu da atama kararının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Bakanlığımıza Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü olarak atanan yol arkadaşım, kardeşim Selim Terzi’yi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atanan Tamer Karadağlı’yı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki tiyatro sahnesinde önemli izler bırakacak ve kültürel mirasımıza değer katacaktır” ifadelerine yer verdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.