Tanrısevsin, ustalarla aynı filmde

Tanrısevsin, ustalarla aynı filmde

İlk kez 2011’de ekrana gelen komedi dizisi 'Pis Yedili'de izlediğimiz genç yetenek Yağmur Tanrısevsin 'Geniş Aile Yapıştır' ve 'Yok Artık 2'den sonra önümüzdeki sezonun en iddialı komedi yapımlarından biri olan Baba Parası'nda rol alıyor

Yağmur Tanrısevsin, başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş’ın yer aldığı Baba Parası’nda ‘ Tülin‘ karakterini canlandıracak.

 

 

Türk sinemasının en komik ikililerinden Murat Cemcir ile Ahmet Kural ile ilk kez Baba Parası’nda bir araya gelen Tanrısevsin; "Komedinin usta oyuncuları ile Baba Parası’nda bir araya gelmek benin için büyük şans... Aksiyonu ve kahkahası bol bir film bekliyor sinema seyircilerini. Selçuk Aydemir sineması, kahkaha garantili bir sinema. Birçok ustayı da eklediğinizde gerçekten seyredenlerin eğlenceli vakit geçireceği bir iş çıktı ortaya. İnanıyorum bu film, benim yeni yıldaki uğurum olacak. ‘’ diyerek şöyle konuştu; "Baba Parası, gençlerimiz, yetişkinlerimiz, hatta daha ileri yaşlardaki insanlarımız için moral kaynağı olacak.”

 

 

1 Ocak 2020 ‘de vizyonda girmesi planlanan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini de Selçuk Aydemir üstleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.