Tarihi maçta Manchester City kazandı, Tottenham turladı!

Tarihi maçta Manchester City kazandı, Tottenham turladı!

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselen takımlar bu akşam oynanan iki maçın ardından belli oldu. Manchester City’e 4-3 yenilen Tottenham ile Porto’yu 4-1 mağlup eden Liverpool yarı finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi’nde dün oynanan maçların ardından Ajax ve Barcelona yarı finale yükselmişti. Bu akşam oynanan maçların ardından Tottenham ve Liverpool da yarı finale yükseldi ve Devler Ligi’nde çeyrek final maçları sona erdi.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Manchester City, Tottenham’ı 4-3 mağlup etti ancak Tottenham’ın ilk maçı 1-0 kazanması nedeniyle konuk ekip yarı finale yükselen taraf oldu.

Manchester City’nin golleri, 4 ve 21’inci dakikalarda Sterling, 11’inci dakikada Silva ve 59’uncu dakikada Aguero’dan geldi. Manchester City’nin gollerine Tottenham, 7 ve 10’uncu dakikalarda Son, 73’üncü dakikada Llorente ile karşılık verdi.

İlk maçı 1-0 kazanan Tottenham, rövanşı 4-3 kaybetmesine rağmen yarı finale yükseldi.

LIVERPOOL’DAN FARKLI GALİBİYET

Gecenin bir diğer maçında ise Porto ile Liverpool karşılaştı. Liverpool’un 4-1’lik galibiyetiyle sona eren maçın ardından İngiliz ekibi yarı finale yükseldi.

Liverpool’a galibiyeti getiren goller, 26’ncı dakikada Mane, 65’inci dakikada Salah, 77’nci dakikada Firmino ve 84’üncü dakikada van Dijk’ten geldi. Porto’nun tek golünü ise 69’uncu dakikada Militao kaydetti.

sampiyonlar-liginde-yari-finale-yukselen-takimlar-2019.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE HANGİ TAKIMLAR YARI FİNALE YÜKSELDİ?

Şampiyonlar Ligi’nde dün ve bu akşam oynanan maçların ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Buna göre Hollanda temsilcisi Ajax, İspanya’dan Barcelona ve İngiltere'den Liverpool ile Tottenham, Devler Ligi’nde yarı finale yükselen takımlar oldu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.