Tarikatta dehşete düşüren tören! Dışkısını yedirip idrarını içirdiği müritleri öldü

Tarikatta dehşete düşüren tören! Dışkısını yedirip idrarını içirdiği müritleri öldü

74 yaşındaki tarikat lideri müritleri ile ormanda bir tören düzenledi. Törene katılan müritler, tarikat liderinin dışkısını yiyip idrarını içti. Bunun sonucunda 11 kişi öldü.

Tayland'da 53 yaşındaki Khun Jenjira isimli kadın 80 yaşındaki annesinin, 74 yaşındaki Tawee Nanlan'ın tarikatına katıldığını ve tarikat üyelerinin annesinin etkinlikten ayrılmasına izin vermediğini ifade eden bir ihbarda bulundu. Bu ihbarı değerlendiren polis ekipleri tarikatın etkinliğine baskın yaptı. Polisin müdahalesinin ardından yapılan etkinlikte 11 müridin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Olayın ayrıntıları duyanların midesini kaldırmakla kalmadı üstüne birde korkuttu.

 

HASTALIKLARA KARŞI KORUMAK İÇİN YAPMIŞ

 

74 yaşındaki tarikat lideri Tawee Nanlan müritleri ile ormanda tören düzenlemeye karar verdi. Törene katılan müritleri Nanlan'ın dışkısını yiyip idrarını içti. Bunun sonucunda 1'i çocuk 11 kişi yaşamını yitirdi.

Polislerin yaka paça gözaltına aldığı Nanlan, polise verdiği ifadede tüm dinlerin babası olduğunu, müritlerine dışkısını yedirip idrarını içirerek onları hastalıklara karşı koruduğunu söyleyerek polis memurlarını da şoke etti.

Fakat müritlerini hiçbir şekilde zorlamadığını müritlerinin kendi istekleriyle bu eylemi gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Bazı müritler de Nanlan'nın balgamını yüzlerine sürerek koronavirüse karşı bağışıklık kazandıklarını öne sürdü.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.