Tarkan Hannover’da yaktı geçti

Tarkan Hannover’da yaktı geçti

Avrupa Turnesi’nin sonuna yaklaşan Megastar Tarkan’ın son durağı Almanya’nın en büyük fuar merkezlerinden biri olan Hannover oldu. Müthiş bir enerjiyle sahneye çıkan Tarkan, gece boyunca kendisini dinlemeye gelenlere benzersiz bir konser yaşattı.

Tarkan, son olarak Hannover’da sevenleri ile bir araya geldi. Yeni yıla günler kala yeni yıl pazarları ile rengarenk donatılan Hannover’ın en büyük konserlerin yapıldığı tek konser yeri olan Tui Arena’da gerçekleşen konsere yaklaşık 5.500 kişi katılım gösterirken, Almanya'da büyükşehir belediye başkanı seçilen ilk Türkiye kökenli siyasetçi Belit Onay’da Tarkan’ı seyretmeye gelenler arasında yer aldı.

 

 

a-min-008.jpg

 

Sabah saatlerinden itibaren binlerce kişinin etkinlik alanı önünde uzun kuyruklar oluşturduğu konserde, hafızalardan silinmeyen ve artık pop müziğin klasikleri arasında yer alan şarkılarını seslendiren Tarkan, izleyenleri de anılarında yolculuğa çıkardı. Kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, unutulmaz konserleri arasına bir yenisini daha ekledi.

 

b-005.jpg

 

Enerjinin bir an olsun eksilmediği ve binlerce kişinin tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyiciler görsel bir deneyim yaşattı.

 

 

Megastar Tarkan, Avrupa Turnesi kapsamında 21 Aralık’da Cologne Lanxess Arena’da vereceği konser ile son kez sevenleriyle buluşacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.