Tarkan ile dolu dolu 4.gün

Tarkan ile dolu dolu 4.gün

Çok hareketli geçen Harbiye Maratonu’nun 4.gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ailesi de Tarkan’ı dinlemeye geldi

İlk günden itibaren Harbiye’yi tıklım tıklım dolduran Megastar Tarkan, konserlerinin dördüncü gecesinde de en sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi. Binlerce kişinin eski ve yeni şarkılardan oluşan 22 parçalık repertuvara tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

Harbiye için özel olarak hazırlanan, eski ve yeni parçalarından oluşan görüntülerin yer aldığı video ile açılışını yaptığı konsere “Yolla” şarkısı ile başlayan Tarkan, Yağmura rağmen, beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki geldiniz. Hepinizi çok seviyorum.  dedi.

 

BAŞKANLAR DA KONSERDEYDİ

 

Altı konserlik Açıkhava maratonunun dördüncü gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer de vardı.

 

Tarkan’ın misafirler arasında yer alan İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ise “İzmir’e çok güzel şeyler yapıyorsunuz. Çok yakından takip ediyoruz. Sizi çok seviyoruz. Daha neler yapacaksınız, biliyoruz” dedikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na ise "Güler yüzünüz, samimiyetinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel işler yapacaksınız. Size çok güveniyoruz.”  dedikten sonra “her ikinize de geldiğiniz için teşekkür ederim. Beni onurlandırdınız bu gece konserime gelerek” dedi.  Tarkan’ın bu açıklaması seyircilerden de büyük alkış aldı.

 

BİR GÜN DAHA UZADI

 

Megastar Tarkan’ın her yaz heyecanla beklenen Harbiye Açıkhava konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Tarkan, 6 konser olarak açılanan Harbiye Maratonu’nu yoğun talep üzerine bir gün daha uzatarak 28 Eylül’de de sevenleri ile buluşacak. Daha önce açıklanan 24, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde de Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.