Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Günah çıkardı

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Günah çıkardı

Ünlü pop şarkıcısı Tarkan, Disney Plus'un Atatürk dizisini yasaklamasına karşın hiçbir tepki göstermemesine ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, "Herkesin tepki gösterdiği günlerde sessiz kalmamam gerekirdi" dedi.

Yaşamını ABD'de sürdüren ünlü pop şarkıcısı Tarkan, Atatürk dizisini yasaklayan Disney Plus'la ilgili haftalar sonra çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Atatürk dizisini yasaklayan Disney Plus'a vatandaşlardan ve sağduyulu sanatçılardan topyekün tepkiler gelirken skandal harekete sessiz kalan Tarkan, yaptığı açıklamayla adeta günah çıkardı.


TARKAN HAFTALAR SONRA GÜNAH ÇIKARDI


17 yaşındaki liseli bir gencin Mustafa Kemal Atatürk'ün resmiyle uygunsuz hareketler yapmasının ardından konuşan Tarkan, "Bugün utanarak tanık olduğumuz, Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan büyük saygısızlık, hadsizlik ve ayıp beni de derinden üzdü, rahatsız etti ve endişelendirdi. Uzun süredir Atatürk’e karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının vahim sonuçlarıdır bunlar.  İlke ve inkılaplarıyla bugün bile yolumuza ışık tutan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’e yapılan böyle ayıplara ve haksızlıklara sessiz kalmamamız, tüm kalbimiz ve gücümüzle onu daha da fazla korumamız, savunmamız gerektiğini bir daha anlıyorum." dedi.

 

''HAKLIYDINIZ, SESSİZ KALMAMAM GEREKİRDİ''

 

Söz konusu paylaşımında adeta günah çıkartan ünlü şarkıcı Tarkan, "Ve evet, haklıydınız. Disney yetkililerinin, Disney+'ta yayınlamama kararı aldığı Atatürk filmiyle ilgili herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, bu kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi. Bu kararın arkasındaki nedenler her ne idiyse kabul edilemezdi. Çünkü bugün bir daha görüyoruz ki bu zamanlar, Atatürk’ün varlığına, ışığına, bu millet ve vatan için yaptıklarını hatırlamaya en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlardır." ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.