Taze gelin Hadise'den ilk açıklama! 'Kocam bana kraliçe gibi bakıyor'

Taze gelin Hadise'den ilk açıklama! 'Kocam bana kraliçe gibi bakıyor'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenen şarkıcı Hadise ilk kez evliliği hakkında açıklama yaptı.

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Tektaşını gösteren popçu, "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımın altına 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yaptı.

 

'MRS. DİNÇERLER' YORUMUNU YAPMIŞTI"


Mayıs ayında dünyaevine girecekleri konuşulan ünlü çiftin, önceki gün Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdukları iddia edildi. Sürpriz törene ait fotoğraf paylaşılmazken, iki isim de haklarında çıkan haberlere sessiz kaldı. Bayramı Kıbrıs'ta geçiren 36 yaşındaki şarkıcı, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçerler ile evlilik haberini sahnede doğruladı.

 

"İLK DEFA EVLENDİKTEN SONRA SÖYLEYECEĞİM"


'Prenses' şarkısını söyleyen güzel popçu, "Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; 'Prensesler gibiydim baba evinde'. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.