Tepkiler Cüneyt Çakır'da toplanıyor

Tepkiler Cüneyt Çakır'da toplanıyor

Ligin altındaki Ankaragücü'nün lider ve şampiyonluk adayı Galatasaray'ı yenmesinin faturası, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında da VAR'da olan Cüneyt Çakır'a çıkarılıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem yönetimlerine tepki göstererek, “2 gün önce VAR’daydı Cüneyt Çakır. Niye buraya apar topar geldi. Skandal bir karara imza atmış orada. Türkiye’de hakem mi kalmadı” diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, hakem Halil Umut Meler için de “Bu hakem bir daha düdük çalmamalı” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü’ne 2-1 yenildikleri maç sonrası zehir zemberek açıklamalar yaptı.

VAR’daki Cüneyt Çakır’a tepki gösteren Terim, “Geçen sene Beşiktaş maçında Vida’nın elinden seken topu Cüneyt Çakır öyle bir anlattı ki, az daha özür dileyecektik. Bu nereden geliyor? Kendisi de VAR’da duruyor. Cüneyt Çakır’ın VAR hakemi olması da yanlış. 2 gün önce Cüneyt Çakır VAR’daydı, apar topar buraya geldi. Skandal bir karara imza atmış orada. Anlamıyorum, burada bir skandal var. Çağırma, müdahale etme yok. Mostafa Mohamed’in kırmızı kartı çok yazık. Resmen rakip kafasıyla dirseğine gidiyor, attırmak için” diye konuştu.

Kendilerine tuzak kurulduğunu söyleyen Fatih Terim, “Tuzak için uyarıyordum, tuzağa düştük. Sen 57. dakikada beni 10 kişi bırakamazsın! Hangisi kırmızı? Neredesin VAR? Cüneyt Çakır, VAR’a gelmez, ağabeyini çağıramaz korkudan. Cüneyt Çakır müdahale etmez. Luyindama’nın yaptığı kırmızı karttı. Ama değilmiş, özür dileyeceğim şimdi. Beşiktaş maçında Vida’nın pozisyonu” diye konuştu.

CÜNEYT ÇAKIR'IN HANGİ KARARLARI TARTIŞILIYOR

Cüneyt Çakır'ın art arda VAR hakemi olduğu iki Süper Lig karşılaşmasında kafaları karıştıran iki karar verildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe / Valencia'nın dirsek pozisyonuna müdahale etmedi .

Ankaragücü-Galatasaray / Mohamed'e verilen kırmızı karta müdahale etmedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.