Terör örgütleri birbirine girdi: 20 PKK'lı öldü

Terör örgütleri birbirine girdi: 20 PKK'lı öldü

Suriye'nin Deyrizor ilinde bir beldede sıkışan DAEŞ terör örgütü ile YPG/PKK terör örgütü arasında yeniden başlayan çatışmalarda 20 YPG/PKK'lı terörist öldü.

Suriye'nin Deyrizor ilinde bir beldede sıkışan DAEŞ ile YPG/PKK arasında yeniden başlayan çatışmalar şiddetli şekilde devam ediyor. DAEŞ terör örgütü bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 20 YPG/PKK'lı terörist öldü.

Alınan bilgilere göre, Deyrizor ilinde Fırat Nehri'nin doğusunda DAEŞ'in elindeki son belde olan Bagoz'da, DAEŞ ile YPG/PKK arasında yeniden başlayan çatışmalar şiddetini artırdı.

DAEŞ'li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 20 YPG/PKK'lı terörist öldü.

Öte yandan 4 gün aranın ardından dün akşam saatlerinde beldeye yeniden saldırı başlatan ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin bombardımanı da devam ediyor.

DEYRİZOR'DA SON DURUM

ABD'nin havadan, Fransa'nın karadan topçu atışlarıyla destek verdiği YPG/PKK, 11 Eylül 2018'den bu yana DAEŞ'i Deyrizor'dan tamamen çıkarmak için saldırılar düzenliyor.

Halihazırda DAEŞ terör örgütü Deyrizor ilinin doğu kırsalında sadece Bagoz beldesinde etkin oluyor. Deyrizor'da Fırat Nehri'nin batısındaki bölgede ise Esed rejimi güçleri hazır bulunuyor.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.