Teröristler Avrupa Konseyi binasına saldırdı

Teröristler Avrupa Konseyi binasına saldırdı

PKK terör örgütü sempatizanları Avrupa Konseyi binasına saldırı düzenledi ve ortalığı savaş alanına çevirdi. İşte ayrıntılar;

Avrupa ve özellikle Amerika Birleşik Devleti’nin Ortadoğu’da desteklediği, silah ve mühimmat yardımında bulunduğu terör örgütü Avrupa’da terör estirmeye devam ediyor. Avrupa tüm önlemlere rağmen PKK terör örgütünün saldırılarına engel olamıyor. Son olarak PKK/YPG’li  teröristler yüzlerce kişinin bulunduğu Avrupa Konseyi binasına saldırdı.

Fransa'nın Strazburg kentindeki Avrupa Konseyi binası, terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, Konseyin birçok kuruluşunun çalışmalarını sürdürdüğü Agora binasına zorla giren terör örgütü yandaşları polisle çatışarak binaya zarar verdi.

30 KİŞİLİK GÜVENLİK DUVARINI AŞTILAR, BİNAYA ÖCALAN DÖVİZİ ASTILAR

Yaklaşık 30 kişinin güvenlik kontrolünü aşarak Avrupa Konseyinin ek binası Agora'ya girerek, 600'e yakın kişinin çalıştığı binaya terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması yönünde bir döviz astıkları belirtildi.

TERÖR YANDAŞLARI ÇOK SIKI KORUNAN GÜVENLİK DUVARINI NASIL AŞTI?

Terör örgütü yandaşlarının çok sıkı korunan ve manyetik kartlarla açılan güvenlik bariyerini nasıl geçtikleri bilinmezken, çevredeki Fransız polisinin gruba geç müdahale ettiği ifade ediliyor.

BİNANIN CAMLARINI KIRDILAR, ÇALIŞANLAR BAŞKA KATLARA GÖTÜRÜLDÜ

Binanın camlarını kıran terör örgütü yandaşlarının, ardından polisin müdahalesiyle uzaklaştırıldığı, çalışanların ve eğitim için Agora binasında bulunan birçok ülkeden uzmanın ise güvenlik önlemi çerçevesinde binanın başka katlarına götürüldüğü öğrenildi.

saldiri1-007.jpgsaldiri2-006.jpgsaldiri3-003.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.