TFF’den şok karar! Kasırga nedeniyle maçlar iptal

TFF’den şok karar! Kasırga nedeniyle maçlar iptal

Son Dakika…Türkiye Futbol Federasyonu, kasırga nedeniyle lig maçlarını iptal ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar ve iptal edilen maçlar;

Ege ve Marmara bölgelerinde etkili olması beklenen Kasırga, futbol maçlarını da vurdu.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada, hafta sonu İzmir’e ulaşması beklenen tropikal fırtına nedeniyle İzmir’de 29 ve 30 Eylül’de oynanacak olan tüm amatör futbol müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

Hafta sonu Türkiye'nin batı kıyılarına ulaşması beklenen tropikal fırtına İzmir'de futbol maçlarını iptal ettirdi. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada, 29-30 Eylül tarihlerinde İzmir'de oynanması planlanan tüm amatör futbol müsabakalarının Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan raporlar doğrultusunda, aşırı olumsuz hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

Ertelemenin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bilgisi dahilinde yapıldığı aktarılırken, ertelenen müsabakalarda 28 Eylül 2018 tarihinden sonra tescili yapılmış olan oyuncular, yöneticiler ve teknik adamların yer alamayacağı belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.