The Telegraph: Prens Charles "Great Reset (Büyük Sıfırlanma)" başlatacak!

The Telegraph: Prens Charles "Great Reset (Büyük Sıfırlanma)" başlatacak!

The Telegraph’da yer alan habere göre İngiltere Kraliçesi II. Elizabet’in en büyük oğlu Galler Prensi Charles, korona virüs salgınının ardından gezegeni yeniden inşa etmek için 'Büyük Sıfırlama' projesini başlatacak.

2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan eyaletinde ortaya çıktığı günden beri 10 aydır tüm dünyayı titreten Korona virüs salgını sonrası en çok tartışılan konulardan biri de Covid-19 virüsü laboratuvar yapımı mı yoksa doğal yollardan mı insanlığın başına musallat olduğu konusuydu.

Dünyada sosyal medyada ve televizyonlardaki tartışma programlarında yer alan bazı stratejist, araştırmacı yazarlar Korona virüsün 8.5 milyona yaklaşan insan nüfusunu azaltmak için korona virüsün laboratuvarda üretildiğini ve bunun küreselciler tarafından yıllar önce planlanmış olan bir “Great Reset” yani “Büyük Sıfırlama” nın bir parçası olduğunu iddia ediyorlar. Bazılarına göre ise bu tamamen bir komplo teorisi.

“Great Reset” yani “Büyük Sıfırlama” nın küreselcilerin insanlığın sonunu getirecek planı olduğu tezini savunan birçok araştırmacı ve stratejist yazarın referans aldıkları başlıca verilerden biri de Davos Zirvesi.

50 yıldır İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleştirilen Davos’daki görüşmelerin dünyanın geleceği ile ilgili çok önemli mihenk taşlarından birinin orada gerçekleştirilen basına verilen demeçlerde gizlenen mesajlar olduğunu ifade ediyorlar bu tezi savunanlar.

Bunlardan en çok tartışılanı Bill Gates, 2018'deki pandemi öngörüsü ve 2019 yılının Ekim ayında da Davos'ta arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği 'Event 201' adlı bir simülasyon gösterisi.

 

prens-charles1.jpg

Korona virüs salgınında çok ağır kayıplar veren İtalya da Bill Gates'in bir "aşı suçlusu" olarak insanlığa karşı işlenen suçlar kapsamında Uluslararası Mahkemede yargılanması gerektiğini talep etmişti.

İtalyan milletvekili Sara Cunial, Bill Gates'in insanlığa karşı suç işlediğini ve yargılanması gerektiğini söylemişti.

Bill Gates’in similasyonunda şu an dünyada yaşanan korona virüs salgını benzeri bir pandeminin yayılma hızı tüm ayrıntıları ile canlandırılmıştı.

Geçtiğimiz Haziran ayında da Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos: "Dünyanın restarta ihtiyacı var." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

THE TELEGRAPH PRENS CHARLES: “GREAT RESET” BAŞLATACAK

Dünyaca ünlü İngiliz The Telegraph internet haber sitesi de benzer şekilde bir açıklama yer verdi. The Telegraph’da yer alan habere göre İngiltere Kraliçesi II. Elizabet’in en büyük oğlu Galler Prensi Charles, korona virüs salgınının ardından gezegeni yeniden inşa etmek için 'Büyük Sıfırlama' projesini başlatacak.

The Telegraph’da yer alan habere göre kendisi de çok ağır geçirmese de korona virüse yakalanan Prens Charles, korona virüs salgınından sonra, dünyanın dört bir yanındaki ülkeler ve işletmeler yeniden inşa etmeye çalışılırken, insanları ve gezegeni ilk sıraya koyacak şekilde sürdürülebilirlik gündemini hızlandırmak için benzersiz ancak dar bir fırsat penceresi olduğunu savunuyor".

Uluslararası Para Fonu Genel Müdürü Kristalina Georgieva ve Bank of America Başkanı ve CEO'su Brian Moynihan’ın da konuklar arasında olacağı planlanan bir etkinlik tasarlayan Prens Charles’ın korona virüs salgınının bitmesini ve ülkeler arası seyahatlerdeki önlemlerin kalkmasını beklediği ifade ediliyor.

Sürdürülebilir Piyasalar Girişimi, iklim değişiklikleri gibi konu başlıkları olacağı söylenen etkinliğin ana başlığı ise oldukça düşündürücü : “Great Reset” yani “Büyük Sıfırlama.”

Bu büyük sıfırlama dünyadaki birçok araştırmacı yazarın iddia ettiği gibi insanlığın sonunu mu getirecek yoksa insanlığa yeni kapılar mı açacak? Onu da zaman gösterecek.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.