The Umbrella Academy hayranlarına müjde: 3. Sezon onayı alındı

The Umbrella Academy hayranlarına müjde: 3. Sezon onayı alındı

Netflix’in başarılı dizisi The Umbrella Academy hayranları bu habere çok sevinecek: 3. Sezon onayı alındı

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan The Umbrella Academy 3. sezon için dizinin yaratıcısı Steve Blackman’den açıklama geldi. İlk iki sezonuyla dikkatleri çeken The Umbrella Academy’nin 3. Sezonunun çekimlerine Şubat 2021’de başlanacağı dizinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden verildi. İlk iki sezonda olduğu gibi yine toplam 10 saatlik bölümlerden oluşacak olan üçüncü sezon, Kanada'nın Toronto kentinde Şubat 2021'de çekime başlayacak.

 

netflix.JPG

15 Şubat 2019 tarihinde ilk sezonuyla Netflix üzerinden yayınlanan The Umbrella Academy, Netflix orijinal yapımları arasında sevilen diziler arasına girmeyi başarmıştı. Ülkemizde de büyük reklam çalışmaları yapılmış, şehir merkezlerindeki günlerce asılan billboard reklamları oldukça etki yaratmıştı.

Büyük bir izleyici kitlesine ulaşan yapımın gördüğü ilgi, 2. sezonu için onay almasını sağlamıştı.

Üçüncü sezon için geri dönen ve ikinci sezon oyuncu kadrosu arasında bulunan Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya ve Colm Feore rollerini tekrarlayacak. Diğer projeleri arasında “Fargo” ve “Altered Carbon” yer alan Steve Blackman dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

 

umbrella-academy-sezon-3-2.jpg

"The Umbrella Academy", Gerard Way tarafından yaratılıp yazılan, Gabriel Bá tarafından çizilen ve Dark Horse Comics tarafından yayınlanan aynı isimli çizgi roman serisine dayanıyor. İkinci sezon, kardeşlerin Dallas, Texas'ta zaman içinde üç kez dağıldığını gördü. Beş (Gallagher), en son iniş yapan kişiydi ve nükleer kıyamet gününün ortasında etki etti. Bu da grubun zaman çizelgesinin kesintiye uğratmasının bir sonucuydu.

Üçüncü sezon oynanırken, The Umbrella Academy yeniden bir araya gelmenin, kıyamet gününe neyin sebep olduğunu bulmanın, buna bir son vermenin ve diğer kıyameti durdurmak için şimdiki zaman çizelgesine dönmenin bir yolunu bulmalıydı. Bunlar, üçlü acımasız İsveçli suikastçı tarafından avlanırken olmalı. Blackman'ın yanı sıra üçüncü sezonun idari yapımcılığını Jeff F. King (aynı zamanda yönetmenlik yapıyor), Mike Richardson, Keith Goldberg ve Jesse McKeown yapacak.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.