The Witcher tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de!

The Witcher tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de!

Dizi hayranlarının merakla beklediği The Witcher, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de 20 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Dizinin sürprizlerle dolu fragmanı büyük ilgiyle karşılandı.

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan ‘The Witcher’ destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç gizem dolubir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

 

 

The Witcher’ın resmi fragmanı İtalya’nın Lucca şehrinde gerçekleşen Comics&Games panelinde görücüye çıktı. Panele katılan dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich ve başrol oyuncuları Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri) hayranların sorularını yanıtladı.

 

 

Fragmanda ayrıca dizinin gösterim tarihi de duyuruldu. 8 bölümden oluşan ‘The Witcher’ 20 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

 

 

Dizinin başrollerinde Geralt of Rivia karakteri ile Henry Cavill, Yennefer karakteri ile Anya Chalotra ve Ciri’yi canlandıran Freya Allan yer alıyor.

 

 

Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Jodhi May 'Calanthe 'rolünde, Björn Hlynur Haraldsson 'Eist' rolünde, Adam Levy 'Mousesack' rolünde, MyAnna Buring 'Tissaia' rolünde, Mimi Ndiweni 'Fringilla' rolünde, Therica Wilson-Read 'Sabrina' rolünde, Emma Appleton 'Renfri' rolünde, Eamon Farren 'Cahir' rolünde, Joey Batey 'Jaskier' rolünde, Lars Mikkelsen 'Stregobor' rolünde, Royce Pierreson 'Istredd' rolünde, Maciej Musiał 'Sir Lazlo' rolünde, Wilson Radjou-Pujalte 'Dara' rolünde, Anna Shaffer 'Triss' rolünde ekranlara gelecek.

 
 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.