Trabzon’da Ali Koç’a büyük tepki!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemek için özel uçakla Trabzon şehrine gitti. Geçen sezon Trabzon'da sevgiyle karşılanan Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve ekibi, bu akşam ise stada küfürler eşliğind

Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertli camiadan Trabzon’a çıkarma yapıldı.

Deplasman yasağı nedeniyle Fenerbahçe taraftarının olmadığı maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın tribünden takip etmek için şehre gitti.

Özel uçakla Trabzon’a giden Ali Koç ve ekibi, maçın oynanacağı stada giriş yaptığı sırada bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

Sözcü Skor editörü Ümit Genç’in çektiği görüntülerde, bordo mavili taraftarların güçlükle sakinleştirildiği görülürken Koç ve yanındakilere küfürler edildiği duyuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon Trabzon deplasmanına gitmiş ve 2011’den sonra ilk kez Fenerbahçe’de başkan düzeyinde bir isim Trabzonspor maçını tribünden izlemişti.

Trabzonsporlu taraftarlar geçen sezon oynanan maçta Ali Koç’a yoğun ilgi göstermiş ve birçok kişi fotoğraf çektirmek istemişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçen sezon oynanan maçı tribünde beraber izlemişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

İzlenme: 955
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar