Trabzonspor deplasmanda güldü

Trabzonspor deplasmanda güldü

Bordo – Mavili takım deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. İşte haberin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig 25. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.

Akhisar Stadyumu'nda oynanan ve Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı maçta Trabzonspor'un gollerini 45+1'de Okay Yokuşlu, 83. dakikada Burak Yılmaz, 85. dakikada Dame N'Doye attı. Akhisarspor'un tek sayısını 90+3'e Soner Aydoğdu kaydetti.

Burak Yılmaz maçı 1 gol 1 asistle tamamladı ve ligdeki gol sayısını 19'a yükseltti. Akhisarspor'da Serginho 90+1'de ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 39'a çıkardı. Akhisarspor ise 33 puanda kaldı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Teleset Mobilya Akhisarspor ise deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

BAŞKAN USTA’DAN AÇIKLAMA

Muharrem Usta, "Gerçekten iyi bir kadromuz var. Şöyle geriye dönüp baktığımızda 3-0'dan 4-3 kaybettiğimiz Alanya maçı, Gençlerbirliği maçında son dakikada kaçan penaltı, Göztepe maçında kaçan goller, Konya'da son saniyede yediğimiz gol geliyor aklıma. Geleceği yeniden planlamak gerekiyor. Trabzonspor'un her zaman zirveye oynaması lazım. Üstüne koyarak devam etmek lazım. Bu takım eksikleri tamamlanır ve gelen yönetim bunları başarır. Biz bir karar aldık. Adaylıkla ilgili adını koymak doğru olmayabilir. Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, ben de dahil, kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakırım. Eski başkanlar da bunu yapsın. Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu kapasın. 2010-11'de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım.

Süreklilik olsun isterdim ama bazen böyle olabilir. Kazandık, güzel bir maçtı, her şey için teşekkür ederim.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.