Trabzonspor kaptanından şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor kaptanından şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor’un uzun yıllar kalesini koruyan başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, şampiyonluk hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig’e bu sezon şampiyonluk parolasıyla giren ve sezon başında yıldız isimleri kadrosuna katan Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Bordo – Mavili takım sezon başında Sosa, Kucka, Burak Yılmaz gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyordu.

Süper Lig’de geride bırakılan 11 hafta itibariyle Trabzonspor şampiyonluktan çok fazla uzaklaşan bir takım görüntüsü çizdi ve futbol ortaya koydu.

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak ise şampiyonluğa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Onur Kıvrak’ın şampiyonluk açıklaması;

“Çok şanssız maçlar kaybettik ya da çok şanssız puanlar verdik. Eğer o kaybettiğimiz maçlar yada verdiğimiz puanlar olmasa bugün çok farklı konuşurduk. Puan tablosunda çok farklı yerde olurduk. Kesinlikle çok kaliteli bir kadromuz var. Çok ufak nüanslar var. Mağlup olduğumuz maçlarda en kötü 1 puan alsaydık çok farklı şeyleri konuşurduk. Ama bunu en kısa zamanda düzeltmek tabiki kendi elimizde olan bir şey. Düzeltmek içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum. Yetenekli bir kadromuz var ama her şey bir anda olmuyor. Yönetimimiz ve ekibimiz çalışıyor. Bu bir süreç bu süreci ne kadar az zararla dönersen aslında sizin için daha avantajlı oluyor. Şu anki puanımızın üstüne 7-8 puan koysaydık çok iddialı olurduk. Ama olmadı.  Bu olmayacakta değil. Önümüzde çok maçlar kazandığımız taktirde çok değişik şeylerin olacağını düşünüyorum. İnşallah Osmanlı maçıyla beraber çıkışa geçeriz ve şampiyonluğu kovalarız.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.