Trabzonspor yeni hocasını buldu

Trabzonspor yeni hocasını buldu

Trabzonspor Kulübü, yaptığı açıklamada yeni sezonda Eddie Newton'ın teknik direktör olarak görev alacağını ifade etti

Lig şampiyonluğunun kaçırılması sonrası Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Trabzonspor’un yeni sezon hangi isim ile yola devam edeceği merak ediliyordu. Birçok isim yazılıp çizilirken, kulüpten yapılan son dakika açıklamasında Trabzonspor ile çıktığı Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesini kazanan 48 yaşındaki İngiliz teknik adam, bordo-mavili yönetimin teklifini kabul etti ve anlaşma sağlandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton'a görevinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

 

EDDIE NEWTON KİMDİR?

Chelsea'de Carlo Ancelotti, Jose Mourinho, Maurizio Sarri, Roberto Di Matteo, Guus Hiddink ve Andre Villa Boas'la çalışan Eddie Newton, 2011-12 sezonunda FA Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarında oldukça aktif bir görevdeydi.

Futbolculuğunda 9 yıl Chelsea'de oynayan, antrenörlük döneminde de Stamford Bridge'de 7 yıl boyunca her kademede çalışan Newton, Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in teknik direktörlüğe gelmesiyle beraber sezonun ikinci yarısında teknik heyete katılmıştı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.