Trabzonspor’a tazminat şoku

Trabzonspor’a tazminat şoku

Bordo – Mavili Kulüpte tazminat şoku yaşanıyor. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon şampiyonluk parolasıyla başlayan fakat oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’da tazminat şoku yaşanıyor.

Trabzonspor’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Futbolcuların kulübe haciz göndermesinin yanı sıra sportif başarının gelmemesinden kaynaklı yönetim değişikliği derken şimdide de tazminat şoku yaşanıyor.

Türkiye Futbol Fedeyasyonu, Tahkim Kurulu Kararları'nı açıkladı. Trabzonspor, Ersun Yanal'ın yardımcıları Adam Recep Karatepe ile Altay Nazif Dağdelen'e tazminat ödemeye mahkum edildi.

Trabzonspor, ligin ilk yarısında Ersun Yanal ile birlikte yardımcı antrenörler Adam Recep Karatepe ve Altay Nazif Dağdelen ile yollarını ayırdı.

Yanal ve yardımcıları, kulüpten alacakları olduğu gerekçesiyle tazminat davası açtı.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Trabzonspor'u Yanal ile birlikte Karatepe ve Dağdelen'in tazminatlarını ödemesine hükmetti. Karara itiraz eden kulüp konuyu Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na taşıdı. Bugün yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor'un her iki antrenör için başvurduğu yürütmeyi durdurma başvurusu reddedilerek UÇK'nın belirlediği tazminatı ödemesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Trabzonspor buna göre Adam Recep Karatepe'ye 270 bin TL, Altay Nazif Dağdelen'e ise 225 bin TL tazminat ödeyecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.